Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Agentūroje - darbo grupė dėl strategijų dokumentų

Birželio 13 d. Nacionalinėje mokėjimo agentūroje posėdžiavo visų suinteresuotų pusių - agentūros, vietos veiklos grupių ir Žemės ūkio ministerijos - atstovai. Svarbiausias susitikimo akcentas buvo bendras noras supaprastinti vieto projektų finansavimo sąlygų pavyzdį.

Partneriai pasidalijo pastebėjimais dėl per sudėtingo dokumento turinio, jame atsispindinčios perteklinės informacijos. Žinant, jog šis dokumentas yra skiriamas pareiškėjams, esanti pavyzdinė forma buvo pripažinta, kaip apsunkinanti supratimą. Pavyzdinę dokumento formą rengianti agentūra pasižadėjo iki ateinančio penktadienio formą pertvarkyti.

Taip pat aptarti mokymo priemonės, minkštųjų projektų įvairūs niuansai, diskutuota apie būtinybę keisti strategijas, kuriose išdėstyti veiksmų ir finansiniai planai neatitinka realybės dėl įvairių formų ir taisyklių keitimų.

Darbo grupėje dirbo ir Rokiškio r. VVG pirmininkė Raimonda Stanekvičiūtė-Vilimienė.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai