Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Aptartos vykdomų projektų problemos

Spalio 23 d. VVG biuro specialistai susitiko su bendruomenėmis, įgyvendinančiomis daugiaplanius investicinius projektus, ir aptarė projektų įgyvendinimo problemas.

Susitikimo dalyvė: (sėdi iš kairės) Stasė Idienė, Kriaunų kaimo bendruomenės projekto administratorė, Jolanta Vygelienė, Kamajų kaimo bendruomenės pirmininkė, (stovi iš kairės) Raimonda Stankevičiūtė-Vilimienė, Danutė Vaičiulienė, Kairelių kaimo bendruomenės pirmininkė. Valentino Morkūno foto.

Per susitikimą diskutuota apie projekto įgyvendinimo dalių tinkamą apiforminimą ir projekto pirkimų reikalavimus.

Kaimo bendruomenių lyderės patvirtino, kad projektai yra iššūkis. Ypač kultūros paveldo projekte reikia daug žinių, nes daug nuomonių, už kurias atsakomybės niekas neprisiima, tik klaidina vykdytojus. Savivaldybės specialistai, kuriems priskirta bendruomenių konsultavimo funkcija, kol kas nėra bendruomenininkų pagalbininkai, nes jiems patiems labai stinga žinių, ir galbūt todėl stinga  iniciatyvos.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai