Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Bendruomenės vėl surėmė pečius

Vasario 1 d. Rokiškio kavinėje "Pupelė" paskelbė veiklą atnaujinanti Rokiškio rajono bendruomenių asociacija. Įvyko asociacijos ataskaitinis susirinkimas. Pirmininkė Irina Kalnietienė susirinkimui perskaitė pranešimą, aptartos aktualijos. 

Rokiškio bendruomenių asociacija jungia 22 Rokiškio krašto bendruomenes. Pirmininkė Irina Kalnietienė kvietė atgyti, nes susitelkus visiems yra lengviau kelti bendruomeninį judėjimą, atstovauti bendruomenėms įvairiose valdžios institucijose.

Anot pirmininkė, daugelis bendruomenių pirmininkų galbūt yra pavargę. Bet "atsisukite atgal ir pasižiūrėkite, kiek daug gerų darbų padaryta kaimo bendruomenėse. Ir visa tai padarėte jūs. Jei ne kaimo bendruomenės, dabar mūsų kaimai ir miesteliai atrodytų nykiai. Jūs esate savo teritorijos šviesuliai ir šaukliai. Jūs lyderiai,  už kurių stovi jūsų žmonės, todėl rankų nuleisti mes negalime", - ragino naujoji bendruomenių lyderė.

Visas I.Kalnietienės pranešimas (spausti čia)

Susirinkime dalyvavusi VVG pirmininkė Raimonda Stankevičiūtė-Vilimienė informvo apie startegijos reikalus, pažadėjo bendruomenėms surengti renginį ir pasidalinti VVG patirtimi atliekant viešuosius pirkimus.

R.Stankevičiūtės-Vilimienės foto pasakojimas iš susirinkimo.

 

Pirmininkė Irina Kalnietienė pristatė ataskaitą.

Pirmoji dešinėje Kazliškio kaimo bendruomenės pirmininkė, bendruomenių
asociacijos finansininkė Romualda Kvedaravičienė.

Susirinkimo akimirka.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai