Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Gerbiamieji pareiškėjai, projektų vykdytojai, partneriai ir kiti interesantai

Atsižvelgdama į LR Sveikatos apsaugos ministro - Valstybės lygio ekstremalios situacijos valstybės operacijų vadovo sprendimą „Dėl koronaviruso (COVID-19) valdymo priemonių“, Rokiškio r. VVG administracija savo darbą iki kovo 30 d. organizuos daugiau nuotoliniu būdu. Visi pareiškėjai, projekto vykdytojai ir kiti interesantai bus konsultuojami ir darbas su jais tęsiamas telefonu bei kitomis elektroninėmis ryšio priemonėmis. 

Jeigu yra būtinybė susitikti ar pateikti dokumentus asmeniškai, prašome susitikimo laiką suderinti telefonu.

Primename, kad iki kovo 27 d. nevyks jokie renginiai.

Iškilus klausimams dėl įgyvendinamų projektų veiklų stabdymo, rekomenduojame vadovautis bendrais Valstybės ekstremaliųjų situacijų operacijų centro sprendimais ir rekomendacijomis. Nuolat atnaujinamą informaciją galima rasti: http://sam.lrv.lt/.

Ekstremalių situacijų operacijų centrui pakeitus sprendimus ar atšaukus iki šiol buvusius draudimus, reaguosime atitinkamai ir apie tai pranešime.

Tikimės visų tarpusavio supratimo ir bendradarbiavimo.

Primename, kad su mumis susisiekti galite tel.:

+370 686 96382 (Raimonda),

+370 687 25511 (Valentinas)

arba el.p. paskelbtais Rokiškio rajono vietos veiklos grupės interneto svetainėje
www. rokiskiovvg.lt, rubrikoje„Kontaktai“.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai