Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Karantino ribojimai: kaip sušaukti visuotinius narių susirinkimus

Vietos veiklos grupė visuotinį ataskaitinį rinkiminį susirinkimą šauks organizuodama rašytinę procedūrą. Nes galioja ribojimai telkti žmones.

Anot vietos veiklos grupės pirmininkės Raimondos Stankevičiūtės-Vilimienės, Lietuvos operacijų valdymo informacijoje skelbiama, kad karantinas visoje Lietuvoje galioja iki 2021 m. balandžio 30 d. 24:00 val. Jo metu draudžiami visi atvirose ir uždarose erdvėse viešose vietose organizuojami tam tikrą laiką trunkantys organizuoti žmonių susibūrimai viešojoje vietoje iš anksto nustatytu laiku, išskyrus išimtis, prie kurių tikrai nepavyktų priderinti visuotinių susirinkimų (sekti informaciją apie karantiną - spausti čia).

VVG dar pernai birželio mėnesį pasitvirtino Visuotinio narių susirinkimo rašytinės procedūros aprašą, juo vadovaujantis ir bus šaukiamas susirinkimams. (Aprašas - spausti čia). Bendruomenės ir kitos nevyriausybinės organzacijos gali pasinaudoti šia praktika arba reikia laukti karantino atlaisvinimo, - sakė pirmininkė.

Registrų centras kaip pernai taip ir šiemet patvirtino, kad nevyriausybininkų ataskaitų teikimo Registrų centrui terminas nėra pasikeitęs (iki gegužės 1 d.). Bet taip pat užtikrino, kad esant karantino situacijai, nevyriausybinėms organizacijoms nebus taikomos baudos už vėliau teikiamas ataskaitas.

 

 

 

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai