Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Mero padėkos raštai - bendruomenių lyderiams

Rokiškio r. vietos veiklos grupės teikimu Vasario 16 -osios minėjimo metu mero padėkos raštais bus apdovanoti Rokiškio krašto bendruomenių lyderiai už ilgametį lyderiavimą bendruomenėms.

Irena Žindulienė, Konstantinavos bendruomenės santalkos pirmininkė, už projektines iniciatyvas ir aktyvią bendruomeninę veiklą.

 

Darius Gurklys, Suvainiškio kaimo bendruomėnės pirmininkas, už reikšmingą indėlį į bendruomeninį judėjimą, kuriant suteiktą ir motyvuotą bendruomenę, atsakingą požiūrį į visuomenines pareigas.

Arvydas Šapoka, Skemų kaimo bendruomenės pirmininkas, už projektines iniciatyvas ir aktyvią bendruomeninę veiklą.

 

 

VVG ir asmeninio archyvo nuotraukos

 Taip pat meras padėkomis pagerbs Rokiškio rajono vietos veiklos grupės narius:

Romą Kundelį, buvusį Rokiškio rajono kūno kultūros ir sporto centro darbuotoją, už gerą vadybinę veiklą ir sporto plėtotę rajone. Agnę Šapokaitę už aktyvią veiklą rengiant ir įgyvendinant projektus, telkiant Skemų kaimo bendruomenę, gyvenamosios aplinkos puoselėjimą.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai