Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Paskelbtas projektų atrankos posėdis

Iki balandžio 22 d. vyksta vietos veiklos grupės projektų atrankos komiteto posėdis rašytinės procedūros tvarka. Valdybos nariai vertina VII-ojo kvietimo vietos projektų naudą ir kokybę.

Pirmininkė, VPS admininstravimo vadovė Raimonda Stankevičiūtė - Vilimienė sakė, kad jei visi šiuo metu įgyvendinami, o ir 7 kvietimo projektai sėkmingai finišuotų, būtų galima džiaugtis, kad beveik visi strategijos užsibrėžti rezultatai pasiekti.  Bet strategijoje dar yra lėšų, todėl rugsėjo mėnesį, bus dar vienas kvietimas.

Aldonos Minkevičienės foto.

Per VII kvietimą teikti vietos projektus Rokiškio kaimo strategijai 2014-2020 įgyvendinti pareiškėjai pateikė 7 projektus, iš jų 3 verslo plėtros, 2 NVO socialinio verslo ir 2 bendradarbiavimo. 

Pirmininkė, VPS admininstravimo vadovė Raimonda Stankevičiūtė - Vilimienė sakė, kad jei visi šiuo metu įgyvendinami, o ir 7 kvietimo projektai sėkmingai finišuotų, būtų galima džiaugtis, kad beveik visi strategijos rezultatai pasiekti, išskyrus vieną - NVO socialinio verslo priemonėje dar reikia vienos projektinės idėjos. "Tačiau strategijoje dar yra lėšų, ne tik tai dar nesubrandintai idėjai, bet ir įvairių kitų priemonių likučių, todėl rugsėjo mėnesį, kaip kad planuota, bus dar vienas kvietimas", - sakė pirmininkė, kuri netrukus organizacijos vairą perduos naujam vadovui.

 

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai