Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Pranešimas dėl ES projektų

Birželio 29 d. Rokiškio rajono savivaldybės taryboje vietos veiklos grupės pirmininkė Raimonda Stankevičiūtė-Vilimienė pristatė vietos veiklos grupės pranešimą "Dėl vietos veiklos grupei priskiriamos atsakomybės už ES projektus, prie kurių ji nėra prisidėjusi".

 

Pranešimo tekstą skaityti toliau.

Rokiškio rajono savivaldybės tarybai                                                                                            2018-06-29 Nr. SD-06-10

Dėl vietos veiklos grupei priskiriamos atsakomybės už ES projektus,
prie kurių ji nėra prisidėjusi

Rokiškio rajono vietos veiklos grupė (toliau-VVG) informuoja, kad viešojoje erdvėje pasirodę neigiami komentarai apie Kaimo plėtros programos priemonės „Pelno nesiekiančios investicijos miškuose“ projektus, negali būti siejami su Rokiškio rajono VVG veikla. Nei VVG, nei vietos projektų pareiškėjai, teikę paraiškas pagal VVG strategiją, tokių projektų rajone neįgyvendino.

Vakar VVG sulaukė tarybos nario Stasio Meliūno elektroninio laiško, kuriame tarybos narys, priskirdamas atsakomybę už šiuos projektus VVG, prašo paaiškinti ir ragina imtis priemonių dėl viešojoje erdvėje kritikuojamų ES finansuotų projektų Rokiškio rajone. Prieš savaitę panašią informaciją jis buvo paskleidęs ir asmeninėje Facebook paskyroje. VVG sureagavo publikuodama pranešimą savo informaciniuose kanaluose, bet panašu, kad ši žinia tarybos nario nepasiekė.

Taigi, prašome vietos veiklos grupės tiesiogiai nesieti su minėtais projektais. Tačiau VVG, kaip organizacija turinti patirties, neatsisako padėti krašto bendruomenei ir savivaldybei, jei būtų kuriama projektų prevencinė kontrolės sistema.

Pagarbiai,

Pirmininkė Raimonda Stankevičiūtė-Vilimienė

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai