Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Rajono NVO - Strategijos naujienos

Rugpjūčio 8 dieną Rokiškio rajono nevyriausybinių organizacijų lyderiai susirinko į Rokiškio VVG vykdomus praktinius mokymus.

Rokiškio r. VVG pirmininkė Raimonda Stankevičiūtė - Vilimienė pristatė Strategijos naujienas ir keitimus. Taip pat padrąsino nenutolti nuo realijų ir imtis socialinio verslo iniciatyvų. NVO socialinio verslo priemonę planuojama pašaukti jau ateinantį sausį. 

R. Stankevičiūtė - Vilimienė aptarė naujus NVO įstatymo redakcijos pakeitimus, paragino registruotis savivaldybės registre. Taip pat priminė, kad Registrų centre įsigaliojo reikalavimas  registruoti VšĮ dalininkus.

Viešųjų ryšių speciastė Milda Ulevičienė pristatytė pavasarį įsigaliojusį bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą ir patarė kaip jį praktiškai įgyvendinti renginiuose ir susirinkimuose. 

Rokiškio rajono savivaldybė kviečia teikti paraiškas pagal priemonę „Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“. Todėl nevyriausybininkams buvo pristatyta ši priemonė ir jos prioritetinės veiklos. 

Taip pat visi buvo kviečiami aktyviai naudoti savo tinklalapius ir socialinių tinklų paskyras viešinimui ne tik apie renginius, bet ir nuveiktiems darbams, problemoms analizuoti. 

 

VPS prezentacija (spausti čia)

 

 

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai