Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Rokiškio kaimo bendruomenių sambūris Laibgaliuose

Rugpjūčio 21 d. į Laibgalius rinksis Rokiškio krašto kaimo bendruomenės. Vyks jų ir laibgaliečių sambūris "Tik kartu mes sėkmingi rudeninėse Gandrinėse".

Rugpjūčio 21 dieną vyks jau antroji rajono bendruomenių šventė „Tik kartu mes sėkmingi“. Šiemet šventės organizavimo estafetę iš Juodupės perėmė Laibgalių bendruomenė, kuri bendruomenių sambūrį integravo į savo Rudenines Gandrines.

Šventė šiais metais įgavo kitokį formatą – svečiai bus kviečiami į ekskursiją po įdomias Laibgalių sodybas, o po to įsilieti į Laibgalių gatvių kiemelius, dalyvauti žaidimuose ir atrakcijose. Vaikų lauks animatorius, lauko muzikos instrumentai, batutas. Visus linksmins Zyplių dvaro kapela, Subačiaus moterų ansamblis „Luknė“ ir grupė „Belkanto“.

Taip pat bus tęsiama pernai Juodupėje pradėta tradicija – bendruomeniškumo korys, kurį ir padės sulipdyti rajono bendruomenės.

Šventės globėjas Rokiškio rajono savivaldybės meras Ramūnas Godeliauskas

Šventę organizuoja: Laibgalių bendruomenė, Rokiškio rajono bendruomenių asociacija, Rokiškio rajono vietos veiklos grupė, Rokiškio rajono kultūros centro Laibgalių kultūros namų padalinys, Jūžintų seniūnija

Šventės rėmėjai: Žemės ūkio ministerija

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai