Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Rokiškis renka paramą Ukrainai

Rokiškio rajono savivaldybė, UAB "Ivabaltė" ir Rokiškio kultūros centras renka tikslinę paramą nuo karo kenčiančiai Ukrainai.  Rokiškio rajono savivaldybė renka paramą Dubno miestui, Kultūros centras - Chmelnickiui, UAB "Ivabaltė" - draugams ir partneriams. 

UAB "Ivabaltė" informacija: Renkame humanitarinę siuntą į Ukrainą. Gavome žinią iš draugų Ukrainoje apie besibaigiančias maisto ir svarbiausių daiktų atsargas. Turime kontaktus siuntos sandeliavimui Lenkijoje prie Ukrainos sienos ir žmones, kurie iš karto išveš į Ukrainos miestus. Todėl bandome greitai organizuojame siuntą.
ŠIANDIEN (2022-03-03) (nuo 11h iki 21h) ir RYTOJ (2022-03-04)(nuo 8 iki 13h) Ivabaltė TERITORIJOJE, ADRESU STOTIES g. 23, ROKIŠKIS 6 SANDĖLYJE lauks kuruojantys žmonės ir krovininis transportas, į kurį galėsite įdėti maistą ir kitą būtiną paramą, kuri jau penktadienį pasieks Ukrainos sieną.
KO REIKIA
MAISTAS:
- Grikiai, avižos, ryžiai ir kitos kruopos;
- Konservai;
- Morkos, bulvės;
- Mišinėliai kūdikiams (labai reikia nealerginių, bet tinka bet kokie);
- Bet koks ilgai negendantis maistas, kuris gali bent mėnesį be šaldytuvo išbūti.
KITOS PREKĖS:
- Medicininiai bintai;
- Medicininės vaistinėlės;
- Higienos reikmenys moterims ir kūdikiams.
SUPAKAVIMAS
Visą maistą, prekes sudėkite į dėžes ir pridėkite sąrašą maisto produktų su kiekiais ANGLŲ/ RUSŲ kalbomis. Nesupakuoti daiktai labai apsunkina logistiką ir proceso spartumą. Todėl labai prašome atvežti tik supakuotą maistą.
Jei žinote iš anksto ką ir kokiais kiekiais galėtumėte paaukoti Ukrainai- informuokite mus tel. 868697919 (Ramunė) arba tel. 867627900 (Irina).

Rokiškio rajono savivaldybė. Atsižvelgdama į Dubno miesto partnerio Ukrainoje prašymą su labiausiai reikalingų daiktų sąrašu, organizuoja paramos rinkimą:
‼️Reikalingi daiktai:
- elektros generatoriai (įvairaus galingumo);
- radijo stotelės;
- elementai;
- prožektoriai;
- prailgintuvai;
- kabeliai;
- pirmosios pagalbos rinkiniai, vaistinėlės (išskyrus vaistus);
- medicininiai marlė (bintai), tvarsčiai, varsčiai, turniketai;
- palapinės;
- miegmaišiai;
- pledai;
- turistiniai kilimėliai, pripučiami čiužiniai.
Daiktus nešti:
- Rokiškio miesto ir kaimiškosios seniūnijos gyventojams į Rokiškio rajono savivaldybę adresas: Respublikos g. 94, Rokiškis;
- kaimiškose vietovėse į seniūnijas.
‼️Parama renkama iki kovo 4 d. 13.00 val. (penktadienio).
Šie daiktai turėtų būti labai geros kokybės arba nauji, jie iškeliaus su pirmąja siunta artimiausiomis dienomis.
‼️Pasiteirauti dėl šių daiktų rinkimo:
Mero patarėjas Vytautas Saulis

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai