Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Savivaldybė siunčia palaikymo žinią partneriams iš Ukrainos

Šiandien 5 val. ryte Rusijai užpuolus Ukrainą Rokiškio rajono savivaldybė reiškia palaikymą ir dalinasi stiprybės linkėjimu Ukrainos žmonėms, ypač Dubno miestui ir rajonui.

Vasario 24  d. 5 val. ryto Rusija pradėjo plataus mąsto karinius veiksmus prieš Ukrainą. Ankstyvą ketvirtadienio ryta prieš auštant sprogimai negriaudėjo Kijeve, keliuose miestuose prie fronto linijos, taip pat šalies pajūryje, - praneša naujienų agentūros ir portalai. Ukrainos prezidentas Volodymiras Zelenskis paskelbė karinę padėti visoje šalyje. Ukrainos prezidentas kreipdamasis į ukrainiečius pareiškė, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nori sunaikinti Ukrainą, tačiau ukrainiečių kariai duoda tam deramą atkirtį.  „Šiandien Rusiją pradėjo įsiveržimą į Ukrainą. Putinas pradėjo karą su Ukraina ir su visu demokratiniu pasauliu. Jis nori sunaikinti mano valstybę. Jis nori sunaikinti mūsų valstybę ir visa tai, ką mes kūrėme ir dėl ko gyvename“, – sakė Ukrainos valstybės vadovas.

2021 m. rugpjūčio 4 d. Rokiškio rajono savivaldybės meras Ramūnas Godeliauskas ir Dubno miesto meras Vasilijus Antonyukas pasirašė tarptautinio bendradarbiavimo protokolą, kuriuo įsipareigojo plėtoti bendradarbiavimą ekonomikos, sveikatos apsaugos, ugdymo, kultūros, turizmo, sporto, aplinkos apsaugos ir viešojo administravimo srityse. Dubno delegacija lankėsi Rokiškyje sveikindami miestą su 522-uoju gimtadieniu. Karinės agresijos laikotarpiu vadovai palaiko nuolatinį ryšį, bendrauja įvairiais savivaldos klausimais.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai