Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Socialinio verslo akseleratorius (I)

Rokiškio rajono vietos veiklos grupė užpildė paraišką ir į savo teritoriją pritraukė piltotinį projektą - socialinio verslo mokymų programą. Mokymai vyks tik 15 –oje savivaldybių. Šis projektas - tai laimėta proga giliau suvokti Lietuvoje besitvirtinančio socialinio verslo prigimtį, išgryninti idėjas, pasirengti jų įgyvendinimui, įgyti gebėjimų ir patirties.

Rokiškio rajono vietos veiklos grupė užpildė paraišką ir į savo teritoriją pritraukė piltotinį projektą - socialinio verslo mokymų programą. Mokymai vyks tik 15 –oje savivaldybių. Šis projektas - tai laimėta proga giliau suvokti Lietuvoje besitvirtinančio socialinio verslo prigimtį, išgryninti idėjas, pasirengti jų įgyvendinimui, įgyti gebėjimų ir patirties. Pirmasis susitikimas gruodžio 14 d. nuo 10.30 val. savivaldybės 8 a. salėje. Numatyta išankstinė registracija, tel. 8686 96382 (Raimonda).

Programa -spausti paveikslėlį

 

Programos įgyvendinimo metu Rokiškyje nuolat lankysis specialiai organizatorių tinklo apmokyti bei kiekvienai vietovei paskirti atskiri socialinio verslo ekspertai ir dirbs su vietovėje besikuriančiomis potencialiomis socialinio verslo iniciatyvomis - susitiks su vietos savivaldos, NVO bei kitų potencialių socialinio verslo iniciatyvų atstovais. Programos įgyvendinimo metu kiekvienoje vietovėje numatoma atrinkti po 4 socialinio verslo iniciatyvas, ir skleisti jas, kaip gerosios patirties pavyzdžius. Numatoma programos trukmė 4 mėn. (2016 m. gruodžio mėn. - 2017 m. kovo mėn.).

Vyksta išankstinė registracija: 8686 96382 (Raimonda).

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai