Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Susitikime su pareigūnais - situacijos rajone aptarimas

Gruodžio 8 d. Rokiškio rajono policijos komisariate vyko susitikimas su rajono ūkininkais ir socialiniais partneriais. Rokiškio rajono vietos veiklos grupę susitikime atstovavo pirmininkė Milda Ulevičienė. 
 
Kriminogeninės situacijos rajone aptarimas prie apvalaus stalo. Jolitos Baltrūnienės foto.
 
Susitikimo metu buvo aptarta kriminogeninė situacija Rokiškio rajone, diskutuota, kokios aktyvios ir pasyvios saugos priemonės gali padėti ūkininkams išvengti nuostolių ir apsisaugoti nuo nusikaltimus darančių asmenų. Buvo atkreiptas dėmesys į naujausius sukčiavimo būdus - nuskilatimus susijusius su išmaniosiomis technologijomis bei gaunamus el. laiškus, kuriuose prašymai skubiai pervesti tam tikras sumas už prekes ar paslaugas. Pareigūnai pabrėže, kad tokius pavedimus, gautus el. laiškais, būtina ypač atidžiai tikrinti susiskambinant su manomu žinutės siuntėju. 
 
Pasitarime pasidalinta gerosios praktikos pavyzdžiais, aptarti įvairūs galimi bendradarbiavimo būdai.
 
Akcentuota nuolatinės tarpusavio komunikacijos nauda, kaip prevencinė priemonė, siekiant sumažinti nusikalstamų veikų, susijusių su žemės ūkio sektoriumi, skaičių.
 
Spausti čia. Dalinamės susitikimo skaidrėmis, kuriose ne tik statistiniai nusiklastamumo duomenys, bet ir prevencijos priemonės ypač įsisiautėjus elektroniams sukčiams. 

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai