Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Susitiko su projektų vykdytojais

Vietos veiklos grupės specalistės rugsėjo 17 d. aplankė vietos projektų vykdytojus. Apsilankymo ketinimas buvo pasižiūrėti projektų pasiekimus jų įgyvendinimo vietose, pasikalbėti su projektų vykdytojais, kaip sekasi, ar paramos programa leidžia pasiekti lūkesčius. 

Kriaunų kaimo bendruomenės atstovė ir pagrindinė projekto koordinatorė Stasė Idienė džiaugėsi, kad buvusios mokyklos pastato dalyje, kurioje kuriasi motelis, - langai jau yra, o ir kiti darbai sparčiai juda į priekį.

Apsilankymo po projektus foto reportažas. Nuotraukų autorė Milda Ulevičienė.

Rokiškio rajono savanorių ugniagesių draugijos savanoris Remigijus parodė per projektą įgytą techniką.

 

Kairelių kaimo bendruomenės pirmininkė Danutė patvirtino, kad nėra lengva rūpintis projektu. Tačiau, anot jos, bendruomenė žino, kad šis projektas yra labai svarbus, todėl, surėmę pečius, visi juda, visi padeda. Prie bendruomenės braškyno.

 

Kairelių bendruomenės braškyne nepamainomas pagalbininkas yra ir naujas traktoriukas.

 

Jau tuoj apie savo pomėgį - kepti tradicinę ruginę duoną - skelbs Elvyra iš Kalvių. Jo kepyklėlė įsikurs prikeltame naujam gyvenimui sutuoktinio giminės name.

 

MB "Automasta", autoserviso įmonė iš Obelių, ramiau žiūri į ateitį, nes klientui gali pasiūlyti kur kas daugiau ir geresnių automobilių priežiūros ir remonto paslaugų, nes per projektą įsigijo nemažai modernios technikos.

 

Ir dar vienas autoservisas įsikurs šalia Rokiškio, prie Obelių kelio. Čia darbuosis MB "Serata" jaunieji meistrai, kurie per projektą apsiginklavo įvairia įranga.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai