Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Tautodailininkų Salos įvertintos keliautojų meile

Rokiškio tautodailininkų asociacija iš 11-osios tarptautinės turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodos „Adventur 2024“ parsivežė išskirtinę "Vietinių turistų simpatijos" vėtrungę. Beje, šioje nominacijoje gyventojai patys siūlė savo pretendentus – įdomius turistinius objektus ar išskirtines patirtis.

Salų dvaro komanda su išskirtiniu turizmo apdovanojimu.

Tradiciniai „Turizmo sėkmingiausiųjų“ rinkimai, kuriuos rengia  VšĮ „Keliauk Lietuvoje“, nacionalinė turizmo skatinimo agentūra, šiemet vyko jau devynioliktą kartą. Dėl apdovanojimų varžėsi 27 nominantai, atrinkti turizmo profesionalų. O "Vietinių turistų simpatijų" nominacijai pretendentus siūlė patys keliautojai. Rinkimuose balsavo daugiau kaip 27 tūkst. žmonių. Jie vertino turizmo traukos vietoves, maitinimo, apgyvendinimo, kelionių organizavimo paslaugas ir kt.

Priminsime, kad įsikurti Salose Rokiškio tautodailininkams iš pat pradžių padėjo ir LEADER programa. Iš Rokiškio kaimo strategijos lėšų tautodailininkai dvare įsirengė virtuvę nusipirko restorano baldus. 

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai