Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Valdyba gerai įvertino projektus, bet lėšų užtenka tik vienam

Kovo 17 d. įvyko vietos veiklos grupės projektų atrankos posėdis. Posėdžiui buvo teiktos 3 vietos projektų paraiškos, kurių VVG sulaukė pagal strategijos priemonės "Ūkio ir verslo plėtra" veiklos sritį "Parama verslui pradėti (LEEADER-19.2-6,2).

Į posėdį ginti savo projektinės idėjos atvyko ir pareiškėjai (antroje eilėje). Valentino Morkūno foto.

Ne visus projektus svarstant valdybos narių nuomonė buvo vieninga, bet priimti sprendimai rodo, kad visi trys projektai įvertinti, kaip kokybiški ir kursiantys pridėtinę vertę VVG teritorijoje. 

Šiai veiklos sričiai IX kvietime buvo paskirtas beveik 142 tūkst. Eur krepšelis. Bendras pateiktų paraiškų poreikis perkopė per 257 tkst. Eur. Lėšų pilnai finansuoti projektą užteko pirmajam balų reitingavime esančiam projektui. Šis projektas surinko 76 balus, todėl priimtas sprendimas jį perduoti į kitą vertinimo etapą - tinkamumo. Kiti 2 projektai, valdybos sprendimu, keliaus į rezervinių projektų sąrašą. Jegu VVG sukaups sutaupytų ar iš kitų priemonių lešų, šiems projektams pagal balų reitingavimą taip pat bus pradėtas tinkamumo vertinimo etapas. Pagal Vietos projektų adminisravimo taisykles, rezervinių projektų sąraše projektai finansavimo laukia 6 mėn.

VVG valdybos nariai laukia kol visi kolegos užpildys deklaracijas ir pirmininkas Vidas Joneliūkštis (pirmas kairėje) paskelbs posėdžio pradžią. Valentino Morkūno foto.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai