Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Valdyba patvirtino abiejų VIII kvietimo projektų kokybę

Gruodžio 2 d. vykusio VVG projektų atrankos komiteto posėdžio nariai patvirtino abiejų per VIII kvietimą gautų projektų naudą ir kokybę ir projektus perdavė į kitą vertinimo etapą.

Kaip jau buvo informuota, per VIII kvietimo teikti vietos projektus surinkimo etapą buvo gauti 2 vietos projektai pagal skirtingas priemones - Laibgalių bendruomenė pateikė projektą pagal strategijos veiklos sritį “Parama investicijoms į socialinę, kultūrinę, aktyvaus laisvalaikio, turizmo infrastruktūrą ir paslaugas, kurios organizuojamos apjungiant vietos savanorių iniciatyvas“, (kodas Nr.LEADER-19.2-SAVA-5.1),  Rokiškio kaimiškosios seniūnijos Bajorų kaimo bendruomenė - pagal veiklos sritį „Parama socialiniam verslui kurti ir plėtoti“ (kodas LEADER-19.2-SAVA-1.1). 

Apibendrindama kvietimo rezultatus VVG VPS administravimo vadovė Raimonda Stankevičiūtė-Vilimienė sakė, kad abiejų veiklų krepšeliai turi lėšų likučių. Ypač atkreiptinas dėmesys į NVO socialinio verslo projektų galimus iniciatorius - šioje priemonėje lėšų rezervas yra itin didelis - 102 tūkst. Eur. Vadinasi, būtų galima finansuoti dar bent dvi projektines NVO socialinių verslų iniciatyvas. Kitas šių veiklos sričių projektų surinkimas planuojamas pavasarį.

 

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai