Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Valdybos darbo grupės formuluos kriterijus

VVG valdybos Kaimo vietovių verslo įvairinimo bei Kaimo bendruomenių iniciatyvų plėtros ir kaimo aplinkotvarkos problemų grupės birželio 22 ir 23 d. rinksis į grupių posėdžius aptarti I kvietimo priemonių atrankos kriterijų, kurie bus taikomi vietos projektams.

Pagal "Rokiškio kaimo strategiją 2014-2020" I kvietime numatyta rinkti paraiškas pagal dvi priemones: "Kultūros ir gamtos paveldas", "Ūkio ir verslo plėtra" (abi sritys - "Parama verslui pradėti", "Parama verslui plėtoti"). VVG biuro darbuotojai šiuo metu rengia priemonių ir veiklos sričių finansavimo sąlygų aprašus. 

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai