Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Visuotiniame susirinkime - dėmesys Strategijai ir savanoriams

Balandžio 20 dieną VVG nariai ir svečiai rinkosi išklausyti VVG veiklos ir revizinių ataskaitų, išrinkti naujo VVG valdybos nario. Juo tapo ūkininkas ir aktyvus nevyriausybininkas Darius Gurklys. VVG pirmininkės Raimondos Stankevičiūtės-Vilimienės 2017 m. ataskaitos svarbiausias akcentas buvo NVO savanorių statuso pripažinimas ir tinkamas savanorių vertinimas bendruomenėje (ataskaita - spausti čia).

Susirinkimą sveikindamas Rokiškio meras Antanas Vagonis dėkojo VVG už rūpestį rajono reikalais, bet tuo pačiu linkėjo visiems būti labiau optimistais, į gyvenimą ir iškylančius iššūkius žvelgti lengviau, optimistiškiau, be išankstinių įtarimų ir neigiamų nuostatų. Seimo narys Raimundas Martinėlis pažadėjo pasidomėti, ką jo frakcijos Seime kolegos nuveikė dėl PVM įstatymo pakeitimų bendruomeniniam verslui.

 

Ramunės Cegelskaitės-Spaičienės foto.

Susirinkimas aptarė Rokiškio kaimo strategijos 2014-2020 įgyvendinimą. Rokiškio r. VVG pirmininkė Raimonda Stankevičiūtė - Vilimienė pristatė I kvietimo rezultatus, problematiką, aptarė kvietimų ir rodiklių planą.

Metines ataskaitas taip pat pristatė VVG valdybos pirmininkas Valerijus Rancevas, VVG finansininkas Valentinas Morkūnas, revizinės komisijos pirmininkas Vidmantas Taroza. 

Asmeninių jubiliejų proga buvo pasveikinti VVG nariai - VVG garbės narys Valentinas Šedys, taip pat Kristina Ragelienė, Agnė Šapokaitė ir gegužės pradžioje jubiliejinę sukaktį minėsiantis Augustinas Blažys. 

Susirinkimo medžiaga: http://www.rokiskiovvg.lt/vvg-veikla/vvg-visuotiniai-susirinkimai

 

Iš kairės - A.Blažys, A.Šapokaitė, K.Ragelienė, V.Šedys. Ramunės Cegelskaitės-Spaičienės foto.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai