Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

VVG aktualijos: naujas narys, strategijos keitimas

Gruodžio 14 dieną vykusiame vietos veiklos grupės valdybos posėdyje vietos veiklos grupės narių sąrašas pasipildė 119-uoju nariu. Į VVG įstojo viešoji įstaiga "Jaslina", kurianti vaikų dienos centrus kaimiškose gyvenvietėse.

Kaip ir rengtasi, valdyba patvirtino šiuo metu įgyvendinamos Strategijos keitimą, tai bus jau 10-asis keitimas. Keitimą inspiravo VVG galimybė įtraukti prie EURI priemonės virškontraktavimo lėšas - 80 tūkst. Eur (šias lėšas bus galima panaudoti XV kvietime, jis vyksta iki gruodžio 29 d.). Pasinaudojant šia proga, koreguojami LEADER priemonių krepšeliai, likučius nukreipiant į veiklos sritį "Parama verslui pradėti" (čia gruodžio pradžioje pareiškėjui atsisakius projekto, taip pat atsirado esminis lėšų likutis). VVG valdyba patvirtino šios veiklos srities kvietimą, pagal kurį paraiškos bus renkamos 2024-ųjų pradžioje, sausio-vasario mėn.

Valdyba buvo supažindinta su biuro darbuotojų algų perskaičiavimo sistema (ji vykdoma pagal biudžetinio sektoriaus algų perskaičiavimo modelį, kuris įsigalioja nuo 2024 m.). Buvo apartos nario mokesčio, valdybos narių aktyvumo analizės, nuspręsta dėl pretendentų mero apdovanojimams, taip pat diskutuota apie 2024 m. VVG projektus.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai